Kuchnia hotelowa

Przebudowa przestrzeni pod kuchnię w części istniejącego budynku "Hotel Pomeranka"

Lokalizacja

Gdańsk

Rok

2022

Funkcja

kuchnia hotelowa

Inwestor

Grupa Zarządzająca Pomerania S.A.

Powierzchnia

502,62 m2

Projekt przebudowy przestrzeni pod kuchnię w części istniejącego budynku „Hotel Pomeranka” w Gdańsku to innowacyjne podejście do modernizacji i optymalizacji funkcji gastronomicznych. Realizacja obejmuje przebudowę parteru, gdzie przestrzeń konferencyjna została odnowiona a istniejące miejsce do przygotowywania posiłków zostanie przekształcone w nowoczesną, w pełni wyposażoną kuchnię. Wprowadzone zmiany mają na celu zwiększenie komfortu użytkowania oraz podniesienie standardu oferowanych przez hotel usług.

Zobacz też
Lutek
Pole glampingowe 1
Młochów
Restauracja w parku
Gdańsk
Przychodnia ortopedyczna